top of page

REZISTENȚE DE TIP
CERAMICE

Caldor_RezistenteElectrice_RezistențeE

APLICAȚII

încălzirea utilajelor și matrițelor în industria prelucrării maselor plastice și laborator, și aplicații similare, instalare matrițe sudate, mașine de ambalare produse alimentare, manipulare materii prime din plastic, mașini pentru ambalare și vidare alimente, mașine de reciclare, matrițe de ieșire și extrudere. 

Găsirea unui sistem de încălzire potrivit nu este simplă, în special la nivel industrial, însă noi la Caldor Industrial Heating Systems producem rezistențe electrice de tip ceramice care pot veni în sprijinul tuturor celor care au nevoie de asemenea produse.

 

Produse variate

Rezistențele electrice ceramice sunt foarte variate, iar aici găsești o gamă suficient de diversificată încât să ai toate șansele să găsești exact ceea ce ai nevoie. La Caldor Industrial nu este loc de compromisuri.

 

Special pentru nevoile tale

Mai mult, aici iți poți pune în practică toate ideile, iar produsele să fie concepute în funcție de cerințele impuse. Pe această cale ai certitudinea că acestea își îndeplinesc rolul cu brio și că se potrivesc în orice context.

 

Avantaje

La Caldor Industrial Heating Systems te așteaptă o listă generoasă de avantaje, începând de la faptul că toate produsele sunt de o calitate superioară. Așadar, acestea își îndeplinesc rolul cu brio, sunt foarte eficiente, sunt fiabile și nu își pierd cu ușurință proprietățile în timp.

 

De asemenea, ești întâmpinat de o echipă plină de entuziasm, pregătită să găsească soluțiile optime pentru fiecare client. Aceasta dispune de o bogată experiență în domeniu, astfel că atunci când apelezi la Caldor Industrial să ai garanția că ești pe mâini bune.

Caldor_RezistenteElectrice_RezistențeE

AVANTAJE

600 °C

Temperatură de lucru de maxim

Pot fi fabricare între

110 V / 400 V 

Pot fi fabricate cu carcasă de

oțel aluminizat, oțel inoxidabil sau oțel galvanizat. 

Fibră de sticlă și cablu de silicon opțional

Ștecher de tip european sau ștecher obișnuit din fier opțional

bg-caldor-produce-rapid-produse-personal

CALDOR poate PRODUCE RAPID 
PRODUSE PERSONALIZATE 
în funcție de proiectele dumneavoastră.

bottom of page