top of page

Politica de confidentialitate

img-banner-despre-caldor.png

​Colectarea de informații și utilizare

Caldor Industrial Heating SRL (Caldor) este singurul proprietar al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, cota sau închiria aceste informații terților, altele decât cele descrise în această politică moduri. Caldor colecteaza informatii de la utilizatorii nostri la mai multe puncte diferite pe site-ul nostru.

 

Recomanda acest site

 

Dacă un utilizator alege să utilizeze serviciul nostru de recomandare pentru a informa un prieten despre site-ul nostru, le cerem numele și adresa de e-mail prietenului. Vom trimite automat acest prieten un singur e-mail invitându-i să viziteze site-ul. Aceste informații nu sunt stocate, cu excepția singurul scop de a trimite acest unic de e-mail.

Securitate

Acest site are toate măsurile de precauție pentru a proteja informațiile utilizatorilor noștri. Când utilizatorii trimit informații prin intermediul site-ului, Informație de dumneavoastră este protejat atât online cât și offline. Toate informationis utilizatorilor noștri restricționate în birourile noastre. Numai angajații care au nevoie de informații pentru a efectua un loc de muncă specific (administrator site) au acces la informatii de identificare personala. Serverele pe care le stochează informații de identificare privind sunt păstrate într-un mediu sigur.

Notificarea modificărilor

Dacă schimbările informații de identificare de utilizator (cum ar fi codul poștal) sau dacă un utilizator nu mai doreste serviciile noastre, ne vom strădui să ofere o modalitate de a corecta, actualiza sau șterge datele cu caracter personal care utilizator furnizate de noi. Acest lucru poate fi realizat prin intermediul paginii de înregistrare sau prin e-mail administratorul site-ului. Dacă decidem să schimbăm politica noastră de confidențialitate, vom căuta să sfătui toți utilizatorii acestor schimbări. Utilizatorii noștri au posibilitatea de a utiliza informații în scopuri nu legate direct de site-ul nostru la punctul în care cerem

informații.

Dezabonare

Utilizatorii care nu mai doresc să primească newsletter-ul nostru pot opta-out de la primirea lui, răspunzând la link-ul de dezabonare din newsletter.

 Fișierele jurnal

Noi folosim adrese IP pentru a analiza tendinte, menține activitatea site-ului, urmări activitatea unui utilizator și a aduna informatii pentru analize interne. Adresele IP nu sunt legate de informații de identificare.

bottom of page