top of page

REZISTENȚE ELECTRICE
DE CUPTOR

Caldor_RezistentaCuptor-1.png

APLICAȚII

echipamente HoReCa – cuptoare (pizza, pâine, covrigi).

Caldor_RezistentaCuptor-2.png

Cuptoarele joacă un rol esențial în HoReCa, fie că vorbim de cele pentru pizzerii, brutării covrigării și nu numai, iar buna funcționare a acestora este extrem de importantă. La Caldor Industrial Heating Systems producem rezistențe electrice pentru cuptoare. Acestea sunt de înaltă calitate și permit administratorilor să își gestioneze afacerea așa cum se cuvine.

Produse diversificate

 

Unul dintre marile avantaje ale noastre este acela că dispunem de o gamă foarte variată de produse, astfel că toți cei care se bazează pe soluțiile noastre au garanția că vor găsi ceea ce își doresc.

Personalizarea rezistențelor

 

Rezistențele pentru cuptoare electrice pot fi produse la comandă, în funcție de specificațiile clientului. Așadar, acestea pot ajunge la forma mult dorită pentru a-și îndeplini rolul cu brio și putem deveni cel mai bun partener al tuturor care au nevoie de asemenea produse.

Funcționare non stop

 

Atunci când ai la îndemână rezistențe pentru cuptoare te asiguri de faptul că business-ul tău funcționează fară întreruperi, eviți toate neplăcerile cauzate de imposibilitatea de onorare a comenzilor și, bineînțeles, nu pierzi bani.

Avantajele Caldor Industrial

 

Aici ești întâmpinat de produse de cea mai înaltă calitate, dar și de o echipă care dispune de profesionalism deplin, așa că suntem pregătiți să venim cu soluțiile ideale pentru toate contextele.

AVANTAJE

800 W pana la 25kw

Putere

100mm, 433 mm, 600mm

Lungime

Adâncime imersie

Voltaj

110V, 230V, 380V

Lungime flanșă

variabilă după model 20mm, 75mm etc.

Lățime flanșă

10mm, 29 mm, 55mm

Lățime

50mm, 345 mm, variabilă după model

400 mm si variabilă după model

bg-caldor-produce-rapid-produse-personal

CALDOR poate PRODUCE RAPID 
PRODUSE PERSONALIZATE 
în funcție de proiectele dumneavoastră.

bottom of page