top of page

ÎNCĂLZITOARE TERASĂ
ELECTRICE

Produse Caldor_SoluțiiÎncălzireInfrar

Soluțiile de încălzire cu infraroșu sunt una dintre cele mai utilizate metode prin care se poate produce căldura într-un spațiu în care nu există calorifere sau variante de termoficare. Adesea, acestea sunt folosite cu succes în încăperile din interiorul clădirilor de birou, în restaurante sau chiar pe terasele acestora. Noi, cei de la Caldor, punem la dispoziție produse de acest fel realizate la cele mai înalte standarde de calitate, potrivite pentru orice context.

Lampa cu infraroșu

Există numeroase variante de încălzitoare pentru terase electrice, însă cele pe care le veți descoperi la noi sunt cele mai potrivite dacă veți analiza din punct de vedere al calității și al prețului. Mai mult, avantajele pot fi observabile atât la nivelul consumului de energie, cât și din perspectiva estetică. Vă oferim o gamă variată de asemenea produse care să  răspunda unui numar mare de nevoi și, mai mult, care să eficientizeze procesul de încălzire a unei încăperi în cel mai scurt timp.

Intuitive și usor de instalat 

Un alt avantaj al acestor încălzitoare este faptul că acestea pot fi instalate cu usurință exact în locul în care aveți nevoie de ele. Indiferent de sistemul pe care îl veți alege, veți putea face acest lucru de unul singur, fără să aveți nevoie de ajutor specializat, iar utilizarea lor propriu-zisă este cu atât mai ușoară și mai plăcută. Din punct de vedere estetic, acestea pot fi foarte ușor integrate în orice context și în orice încăpere pentru că nu ocupă un spațiu foarte mare.

Consum mai redus

Din perspectiva consumului, veți observa o scădere a costurilor facturilor în timp, dat fiind faptul că acestea au o eficiență energetică ridicată. Astfel, raportul dintre prețul pe care îl plătești pentru o asemenea lampă va fi recuperat de-a lungul perioadei de utilizare. Mai mult, calitatea itemilor pe care îi punem la vânzare este motivul pentru care acestea vor avea o rezistență în timp favorabilă, iar dumneavoastră nu va trebui să luați în calcul costuri de reparații.

Distribuția căldurii se face în mod egal 

Acest sistem este practic și din punct de vedere al distribuirii căldurii, dat fiind faptul că aceasta ajunge exact în spațiul în care aveți nevoie de ea. Cu ajutorul acestei metode de încălzire totul este mult mai simplu și mai rapid, iar aerul cald va fi cât se poate de uniform indiferent că alegeți să le montați în interior sau în exterior.

Profesionalism și încredere

Beneficiile pe care le veți avea dacă veți alege să utilizați produsele puse la dispoziție de noi sunt observabile atât în momentul cumpărării, cât și odată cu trecerea timpului, acestea fiind foarte ușor de intreținut. Nu veți avea surprize pe perioada utilizării și cu siguranță vor putea fi folosite ani de zile fără nici un fel de probleme. Ceea ce ne recomandă este experiența noastră de ani de zile, care ne-a ajutat să înțelegem care sunt nevoile fiecărui client și cum putem face pentru a-i oferi acestuia cele mai bune servicii. Alături de noi puteți fi siguri că aveți parte de calitate și de articole sigure din toate punctele de vedere.

APLICAȚII

cafenele, restaurante, ateliere, birouri

DESCRIERE:

config.png

Pentru spații deschise, închise sau parțial închise

Calitate sporită și design modern

Time integrat și 4 nivele de căldură

Produse Caldor_SoluțiiÎncălzireInfrar

       SPECIFICAȚII TEHNICE:

Energie

220 V, 2.000 W

Element de încălzire: halogen, carbon sau emițător cuarț

până la 400 grade C

Dimensiuni

600x130x95 mm

Suprafață: secțiune din oțel rezistent la căldură

Greutate

4.2 kg

bg-caldor-produce-rapid-produse-personal

CALDOR poate PRODUCE RAPID 
PRODUSE PERSONALIZATE 
în funcție de proiectele dumneavoastră.

bottom of page