top of page

REZISTENȚE ELECTRICE
BANDĂ CERAMICE

banda-plate-ceramica8-Piesa.png

APLICAȚII

manipularea și fabricarea materiilor prime din plastic, matrițe extrudate, utilaje de ambalare și în multe domenii ale industriei textile

DESCRIERE:

config.png

Injectarea de material plastic, unde sunt utilizate pentru a încălzi bara mașinii de injectat și pentru a asigura că plasticul este încălzit la temperatura corectă înainte de a fi injectat în matriță.

Industria ambalării și a îmbutelierii, unde pot fi utilizate pentru a încălzi recipientele și pentru a se asigura că acestea sunt la temperatura corectă pentru umplere și sigilare.

Procesul de extrudare, unde sunt utilizate pentru a încălzi bara extrusorului, asigurând că plasticul este încălzit la temperatura corectă și asigurând o rată de curgere constantă

Echipamente de sigilare cu căldura, unde sunt utilizate pentru a încălzi mânerele de sigiliu, plăcile și alte elemente pentru a sigila pungi, pungi și alte materiale din plastic

Ceramic-a1.png

Un încălzitor cu bandă ceramică este un tip de dispozitiv de încălzire industrial care este utilizat pentru a încălzi obiecte cilindrice, cum ar fi țevi, butoaie și duze. Este alcătuit dintr-un miez de izolație ceramică flexibilă care este învelit într-o manta metalică, de obicei realizată din oțel sau oțel inoxidabil. Miezul este încălzit prin trecerea unui curent electric prin învelișul metalic, ceea ce face ca izolația ceramică să devină fierbinte și să transfere căldură obiectului care este încălzit.

Încălzitoarele cu bandă ceramică sunt utilizate în mod obișnuit într-o varietate de procese industriale, inclusiv turnarea prin injecție de plastic, ambalare și prelucrarea alimentelor. Ele oferă o eficiență termică ridicată și un transfer bun de căldură și sunt capabile să mențină temperaturi constante pe perioade lungi de timp. De asemenea, sunt capabili să reziste la temperaturi ridicate și medii industriale dure și sunt relativ ușor de instalat și întreținut.

Un avantaj al încălzitoarelor cu bandă ceramică este masa sa termică scăzută, care permite încălzitorului să atingă temperatura rapid și să reacționeze rapid la schimbările de temperatură. De asemenea, sunt versatile în ceea ce privește forma obiectului pe care îl pot încălzi, deoarece pot fi personalizate pentru a se potrivi obiectelor cu formă neregulată. De asemenea, au o viață lungă și necesită întreținere minimă.

SPECIFICAȚII TEHNICE

Temperatură de lucru de  450 °C

Pot fi fabricare între 110 V / 600 V

Pot fi fabricate cu carcasă de oțel aluminizat, otel inoxidabil sau oțel galvanizat

Fibra de sticlă și cablu de silicon opțional

Ștecher de tip european sau ștecher obișnuit din fier opțional

bg-caldor-produce-rapid-produse-personal

CALDOR poate PRODUCE RAPID 
PRODUSE PERSONALIZATE 
în funcție de proiectele dumneavoastră.

bottom of page