top of page

Control de

temperatură FOTEK

fotek-1.png

FOTEK

Fotek este o companie din Taiwan care se specializează în fabricarea componentelor și echipamentelor de automatizare.

 

Produsele Fotek sunt utilizate pe scară largă în diverse industrii pentru automatizare, control și monitorizare

SPECIFICAȚII TEHNICE:

FOTEK SSR K40-DA

FOTEK SSR 25-DA

Regulator putere FOTEK DSC240

FOTEK SSR

K30-DA

Regulator de temperatură

FOTEK NT-72RE

Regulator de temperatură

FOTEK MT48-L

Regulator de temperatură

FOTEK MT48-R

Fotek-2.png

Regulator de temperatură

FOTEK MT20-R

Câteva aplicații comune pentru produsele Fotek:

  Automatizarea industrială: Produsele Fotek, cum ar fi senzorii, releele și controlerele de temperatură, sunt utilizate în linii de producție automatizate pentru a controla și monitoriza procesele, asigurând eficiența și precizia.

  Robotică: Senzorii și controlerele Fotek pot fi utilizați în sistemele robotice pentru controlul poziției și mișcării, asigurând mișcări și coordonare precise.

  Sisteme HVAC: Controlerele de temperatură și umiditate Fotek pot fi utilizate în sistemele de încălzire, ventilație și aer condiționat pentru a menține condiții optime de mediu în locuințe, spații comerciale și industriale.

  Managementul energiei: Contoarele de energie și dispozitivele economice de energie Fotek pot fi utilizate pentru a monitoriza și controla consumul de energie în instalații, promovând eficiența energetică și reducerea costurilor.

  Controlul iluminatului: Modulele de releu și temporizatoarele Fotek pot fi implementate în sisteme de control al iluminatului pentru a automatiza și optimiza iluminarea în clădiri sau spații publice.

  Sisteme de securitate: Senzorii și controlerele Fotek pot fi integrați în sisteme de securitate pentru a monitoriza punctele de acces și a declanșa alarme atunci când este necesar.

  Industria alimentară și a băuturilor: Controlerele de temperatură și senzorii Fotek pot fi utilizați în industria alimentară și a băuturilor pentru a menține temperaturi precise în timpul diferitelor etape de producție, asigurând calitatea și siguranța produselor.

  Sisteme de transport: Produsele Fotek pot fi utilizate în sisteme de transport, cum ar fi trenurile sau benzile transportoare, pentru a monitoriza și controla viteza, poziția și alte variabile pentru performanțe și siguranță optime.

bg-caldor-produce-rapid-produse-personal

CALDOR poate PRODUCE RAPID 
PRODUSE PERSONALIZATE 
în funcție de proiectele dumneavoastră.

bottom of page