top of page

REZISTENȚE
DE TIP BANDĂ PLATE MICĂ

Caldor_RezistenteElectrice_RezistențeE

APLICAȚII

manipularea și fabricarea materiilor prime din plastic, matrițe extrudate, utilaje de ambalare și în multe domenii ale industriei textile

DESCRIERE:

config.png

Dimensiuni adaptate locului de instalare a rezistenței. Acest tip de placă trebuie presat pe suprafață de lucru și să asigure transferul termic.

Caldor_RezistenteElectrice_RezistențeE
Caldor_RezistenteElectrice_RezistențeE

SPECIFICAȚII TEHNICE

Temperatură de lucru de  400 °C

Fibra de sticlă și cablu de silicon opțional

Pot fi fabricare între 110 V / 400 V

Pot fi fabricate cu carcasă de oțel aluminizat, otel inoxidabil sau oțel galvanizat

Ștecher de tip european sau ștecher obișnuit din fier opțional

Suntem specializați în producerea de încălzitoare de mică de înaltă calitate, elemente de încălzire deschise proiectate fără înveliș/carcasă. Elementele de încălzire din mica sunt utilizate pe scară largă în diverse industrii, inclusiv echipamente din industria alimentară, mașini de ambalat, producția plasticului și cauciucului și alte echipamente de încălzire.

Avantajul încălzitoarelor cu mică fără carcasă sau înveliș suplimentar este profilul lor subțire, de obicei variind de la 1,5 mm la 2 mm ce asigură o încălzire rapidă și eficientă. Încălzitorul cu mică este recunoscut în prezent ca fiind una dintre cele mai eficiente si economice soluții de încălzire disponibile pe piață prin reducerea consumului de energie și implicit a costurilor.

Încălzitoarele noastre de mică sunt realizate meticulos folosind sârmă rezistivă de top, înfășurată în jurul unei foi de micanită sigilată între alte două foi exterioare de micanită. Această construcție asigură durabilitate și fiabilitate în cele mai solicitante aplicații industriale.

Pentru a vă oferi soluții la cerințele specifice, încălzitoarele noastre cu mica pot fi personalizate în ceea ce privește forma, găurile, decupajele, fantele și chiar senzorii de temperatură încorporați. Acest nivel de personalizare vă permite să optimizați performanța sistemului dvs. de încălzire pentru randament și productivitate maximă.

Descoperiți beneficiile încălzitoarelor noastre cu mică de înaltă calitate vizitând site-ul nostru web la www.caldor.ro. Experimentați fiabilitatea și eficiența energetică de neegalat a soluțiilor de încălzire Caldor. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. de încălzire și lăsați experții noștri să vă ajute să găsiți soluția perfectă pentru afacerea dvs.

bg-caldor-produce-rapid-produse-personal

CALDOR poate PRODUCE RAPID 
PRODUSE PERSONALIZATE 
în funcție de proiectele dumneavoastră.

bottom of page