top of page

REZISTENȚE 
DEGIVRARE

Caldor_RezistențăDegivrare-1.png

APLICAȚII

echipamente industriale sau HoReCa cu funcții de răcire.

La Caldor Industrial Heating Systems producem rezistențe pentru devigrare dedicate echipamentelor industriale de răcire sau din domeniul HoReCa. Deteriorarea rezistențelor poate duce la probleme de funcționare, ceea ce se traduce prin mari bătăi de cap pentru clienți, iar acestea pot fi evitate fară probleme.

 

Rezistențe care pot fi folosite inclusiv în condiții dificile

 

Toate produsele sunt de cea mai bună calitate, așa că își îndeplinesc rolul cu brio, se prezintă în condiții optime de-a lungul timpului, sunt rezistențe, versatile și asigură flexibilitate maximă pentru toți clienții.

 

Gama de rezistențe de devigrare cu care vă întâmpinăm este suficient de diversificată pentru a acoperi nevoile tuturor, astfel că sunt șanse mari că la noi să găsiți ceea ce căutați. Mai mult, noi producem asemenea rezistențe la comandă pentru că toți clienții să aibă siguranța că acestea se potrivesc nevoilor lor și că nu trebuie să facă compromisuri. Producția are loc respectând cele mai stricte cerințe impuse.

 

La Caldor Industrial Heating Systems știm că suntem unii dintre cei mai buni din domeniu și că activitatea noastră vine în sprijinul a nenumărate persoane. Avem experiență bogată, suntem profesioniști, oferim seriozitate și gestionăm așa cum se cuvine fiecare situație în parte. Pe noi știi că te poți baza oricând ai nevoie!

DESCRIERE:

config.png

Funcționează pe circuitul termic pentru timpul setat în card

Timpul expiră – sistemul se mută în relanș

Unitatea internă funcționează în timp ce unitate externă intră în standby

Caldor_RezistențăDegivrare-3.png

SPECIFICAȚII TEHNICE:

Pot fi produse cu voltaj, diametru, lungime, materiale conective diferite – în funcție de nevoile dumneavoastră

Tensiune

220 V

Putere

15, 20, 30, 40, 60 W

bg-caldor-produce-rapid-produse-personal

CALDOR poate PRODUCE RAPID 
PRODUSE PERSONALIZATE 
în funcție de proiectele dumneavoastră.

bottom of page