Despre Noi

Misiunea Caldor Industrial este proiectarea, producția și vânzarea sistemelor de încălzire electrică. Suntem experți în furnizarea de echipamente de încălzire industrială și putem oferi rezistențe electrice de diferite tipuri și dimensiuni, perfect adaptate nevoilor clienților noștri. Datorită experienței îndelungate în domeniu, putem furniza pachete complete de soluții de încălzire electrică la cea mai înaltă calitate. Suntem mereu la curent cu noile tehnologii și ne străduim continuu să ne îmbunătățim produsele, prețurile și ofertele, pentru a rămâne un partener de nădejde.

Numele companiei noastre nu este întâmplător! Produsele și serviciile Caldor sunt utilizate zi de zi în toate sectoarele industriale în care căldura joacă un rol important în procesul de producție. Suntem specialiști de renume în domeniu, așa că putem adapta totul la nevoile specifice ale clienților. Aceștia pot conta mereu pe sprijinul nostru, pentru că le oferim o serie de avantaje importante, precum îmbunătățirea semnificativă a productivității și creșterea eficienței proceselor de producție.

 

Istoria Caldor

 

Activitatea Caldor Industrial a început în România în anul 2016, odată cu inaugurarea sediului din București. Ne-am propus încă de la început să utilizăm cele mai noi tehnologii industriale pentru a produce rezistențele electrice de înaltă calitate, la prețuri competitive. Timpul ne-a ajutat să devenim din ce în ce mai buni și am ajuns în scurtă vreme un nume pe piață. Caldor înseamnă profesionalism!

 

Producțiile și distribuțiile noastre

 

Producem zi de zi: rezistențe electrice de încălzire sub forma de bandă, rezistențe electrice de încălzire tip colier brățară, rezistențe electrice de încălzire tip manșetă ptr. cilindri, rezistențe electrice de încălzire tip centură, rezistențe electrice de încălzire tip duze, rezistențe electrice topit, rezistențe electrice de încălzire mică, rezistențe electrice ceramice ș.a.m.d.

 

Producem cu atenție la detalii: rezistențe electrice de încălzire în tub metalic, tuburi metalice de încălzire, rezistențe electrice de încălzire cuptoare, rezistențe electrice de încălzire cuțit baxator sârmă, nichelină, sârmă kanthal, alloys rezistive kanthal, bandă nichelină, bandă kanthal, aliaj rezistiv tăiat polistiren, bandă lipit și topire folie.

Producem cu mândrie: rezistențe electrice încălzire fluide, rezistențe electrice încălzire apă tip termoplonjor, rezistențe electrice încălzire ulei, termoplonjor (termoplonjon) încălzit bazine, rezistențe electrice încălzire butoaie, rezistențe electrice ceramice, încălzire baie ulei, rezistențe ceramice, încălzire plite.

Producem la cea mai înaltă calitate: Toshiba infrared halogen heater lamps, infrared heater panels, panouri de încălzire cu infraroșu în biserici, radiatoare electrice cu încălzire cu infraroșu, panouri de încălzire cu infaroșu săli de sport, panouri infraroșu încălzire terase.

 

Producem cu profesionalism: termorezistențe pt 100, termocuplu j, termocuplu k, termocuplu s, sonde temperatură pt 100, termostate siguranță, regulatoare temperatură cabluri electrice, fire electrice la rezistențe electrice de încălzit, cabluri electrice rezistențe electrice de încălzit.

Dar și: prize, ștecăre alimentare rezistențe electrice tip cartuș, izolatori varnis.

Zi de zi, creăm noi produse cu mare atenție la detalii și cu mândria de a folosi cele mai noi tehnologii în domeniu. Producem totul la cea mai înaltă calitate, cu profesionalism.

Aveti nevoie de asistenta noastra? Suna-ne acum!

Producător rezistente electrice

Manufacturer of electrical resistors

Program

Lun - Vin: 08:30am - 17:00pm

Sam-Dum : inc.

Strada Sfantu Gheorghe

Nr.20, Oras Pantelimon, Ilfov 077145 Romania

© 2017~2020 by Caldor Industrial Heating Systems . Proudly created

RO37290116 I J23/1295/2017